NTS Forums

Please login or register.

Login with username, password and session length
 

News:

Welcome to the Newtek Technology Services Forum!


Author Topic: Macromedia error on CF9 hosting plan?  (Read 1960 times)

Offline jbusha

  • he
  • Full Member
  • ****
  • Posts: 316
  • Karma: +3/-0
Macromedia error on CF9 hosting plan?
« on: April 15, 2013, 08:46:01 AM »
Can't get to any files on my site, and am receiving the following error message:

Server Error
Either the Macromedia application server(s) are unreachable or none of them has a mapping to process this request.

*Macromedia*??

WT?

Rick C.

  • Guest
Re: Macromedia error on CF9 hosting plan?
« Reply #1 on: April 15, 2013, 08:48:02 AM »
One of our web servers, webb15, is seeing a spike of traffic which was delaying the start process for the coldfusion service. It's started now, and it's catching up on the influx of requests. It should be good in just a minute.

Rick C.

  • Guest
Re: Macromedia error on CF9 hosting plan?
« Reply #2 on: April 15, 2013, 08:53:21 AM »
How is it looking for you now? What is your site name, btw?

Offline jbusha

  • he
  • Full Member
  • ****
  • Posts: 316
  • Karma: +3/-0
Re: Macromedia error on CF9 hosting plan?
« Reply #3 on: April 15, 2013, 09:06:27 AM »
Original post was more of an observation in the word "Macromedia" instead of "Adobe" . . . site is up and running.

thanks for quick reply . . .